Sony rapporteert de PS3- en PS2-verkopen als één getal sinds fiscaal 2012, dat 31 maart 2013 afliep. Hierdoor is niet bekend hoeveel de apparaten afzonderlijk verkocht zijn. Ditzelfde doet Sony voor zijn twee handhelds, de PlayStation Portable en PlayStation Vita. Hiervan zijn er afgelopen jaar in totaal 7 miljoen van verkocht. 

Voor het volgende fiscale jaar denkt Sony zo'n 10 miljoen PS3's te verkopen. De productie van PS2's is officieel stopgezet, waardoor hier geen verwachtingen voor zijn opgenomen. Van de PSP en PS Vita verwacht Sony samen 5 miljoen exemplaren te verkopen over fiscaal 2013. Dat is twee miljoen minder dan dit jaar.

Sony heeft nog geen projectie gegeven voor zijn dit jaar te lanceren PlayStation 4. Wel geeft het aan dat de operationele winst van de game-afdeling niet veel gaat groeien, ondanks dat er een nieuwe console wordt gelanceerd. Dit vanwege de extra ontwikkel- en marketingkosten die hierbij komen kijken. 

Xbox 360 versus PS3

Omdat Sony afgelopen jaar zijn PS3- en PS2-verkopen als éen cijfer rapporteerde, is niet bekend of de PS3 inmiddels vaker verkocht is dan Microsofts Xbox 360. Die staat volgens de meest recente cijfers op 77,2 miljoen exemplaren. De PS3 staat volgens Sony's cijfers op 80,4, maar daarin zijn ook alle PS2's die afgelopen fiscale jaar verkocht zijn opgenomen.