De PS3-patch moet ervoor zorgen dat de game niet meer vastloopt en lost een aantal problemen op die spelers ervaren met de multiplayermodus. De update moet een groot verschil maken voor mensen die problemen ondervinden op de PS3, meldt Kaos. 

Voor de PC is een kleinere update uitgebracht die een aantal kleine problemen oplost. Kaos belooft in de nabije toekomst een grotere patch voor de PC-versie uit te brengen. De Xbox 360-versie ondervindt de minste problemen, zegt de studio. Er wordt echter gewerkt aan een update die de grootste problemen zal aanpakken. Volgens Kaos zijn er ook een handjevol spelers die niet met hun Xbox Live-profiel online kunnen komen. De ontwikkelaar vraagt deze spelers om contact op te nemen met de klantenservice van THQ.

Servers

Naast bugs en fouten, ondervinden spelers ook verbindingsproblemen. Dit is volgens Kaos een tijdelijk probleem als gevolg van de keuze om dedicated servers te gebruiken. Bij deze techniek spelen gamers de multiplayermodus op een server van de ontwikkelaar. De tegenhanger van deze techniek is peer-2-peer, hierbij functioneert een spelcomputer van een van de deelnemers aan een multiplayerpotje als server.

Het voordeel van dedicated servers is volgens Kaos dat de game grotere maps kan bieden waarop meer gamers tegelijk kunnen gamen. Het nadeel zou zijn dat dit betekent dat er in het begin meer kleine problemen optreden. Kaos Studios beloofde eerder dat er meer servers zullen komen om de grote hoeveelheid spelers aan te kunnen.