PS3-demo I Am Alive vanaf woensdag te downloaden | Gamer.nl

PS3-demo I Am Alive vanaf woensdag te downloaden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De release van de demo valt samen met die van het volledige spel. De demo laat spelers onder andere kennismaken met de klimelementen van de game. I Am Alive verscheen eerder al voor Xbox Live Arcade. In het spel moet hoofdpersoon Adam op zoek naar zijn vrouw en kind terwijl de wereld om hen heen in puin ligt. De speler moet hiervoor over verschillende obstakels klimmen en zich tu en andere overlevenden staande houden. 

PC-versie

De creative director van de game, Stanislas Mettra, maakte eind vorig jaar bekend dat er vooralsnog geen PC-versie gepland staat. Dit omdat er volgens hem te veel piraterij op dit platform zou plaatsvinden. "Zo weinig mensen betalen voor PC-games, wat maakt dat we het precies af moeten wegen tegen de kosten", zei hij toen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou