Commandos 2 komt eraan, en gelukkig maar. Alweer twee jaar geleder kwam de eerste titel uit van deze titel. En nu is Pyro Studios gevestigd in Spanje, druk bezig met het vervolg. Ik kijk er zelf erg naar uit, vanwege de nieuwe features en natuurlijk de prachtige graphics.

Gamespot heeft voor ons weer wat nieuwe screens van de playstation2 en voor de dreamcast. Het ziet er erg mooi uit, vooral de lichteffecten doen mij kwijlen. Het linkerplaatje is van de Dreamcast en het rechterplaatje is een screenshot van de PlayStation2 versie.

Zoals je op het linkerplaatje ziet is er een nieuwe held in het team, een hond genaamd Whisky. Een nieuwe feature in Commandos2 is dus ook wapens en items uitwisselen zoals je op de screen ziet.

Het ziet ernaar uit dat Commandos 2 een topper gaat worden, ik ken veel mensen die de game moeilijk vonden. Pyro Studios heeft dit ook gehoord en daarom meer moeilijks graden in het spel gestopt. Nog even wachten tot de lente, want dan kan je deze topper gaan spelen. Tot die tijd zullen er nog vele screenshots komen net als deze van de dreamcast en deze van de playstation2.