Ja je leest het goed, de succesvolle Platinum reeks van de PSone wordt ook geïntroduceerd voor de PS2. Het gaat hier om negen al wat oudere toppers die flink in prijs verlaagd worden. De Platinum serie voor de PS2 zal op 1 maart doorgevoerd worden. Hieronder de titels waar het om gaat:

Gran Turismo 3: A-Spec

Tekken Tag Tournament

Dead Or Alive 2

Formula 1 2001

TimeSplitters

Oni

Crazy Taxi

Red Faction

Star Wars: Starfighter

Tevens kondigde Sony aan dat er een PS2+MGS2 bundel aankomt voor de Europese markt. Hoewel de release van de game pas op 8 maart is heeft Sony nu al aangekondigt dat je al op 22 maart voor ongeveer 369 euro een PS2 met daarbij Metal Gear Solid 2 kan gaan ophalen.Inderdaad, als jij de aanschaf van een PS2 hebt uitgesteld totdat Solid Snake terug is, kunnen we je met genoegen laten weten dat je zowel de console als het spel samen als bundel in beperkte oplage voor een speciaal zacht prijsje op de kop kunt tikken. De echte die-hard MGS fans moeten we je wel vertellen dat de bundel niet de bonus DVD bevat die wordt bijgeleverd met de Europese versie van het spel, dus uitsluitend en alleen het spel zelf. Maar afgezien daarvan is het precies hetzelfde als het spel dat in de winkel komt te liggen.

Dit zijn natuurlijk alletwee slimme marketingtrucs zo rond de launch van de Xbox om maar extra klanten te trekken. Maar geef ze eens ongelijk, want wie wordt er nou niet aan het twijfelen gebracht als er naast die Xbox ook nog een PS2 met Metal Gear Solid 2 staat waarvoor ook nog eens budgetgames beschikbaar zijn?