Volgens het document komt er een PlayStation 2-emulator uit voor de PlayStation 3. Sony zou namelijk al haar PS2-games via PlayStation Network willen gaan verkopen. In juni van dit jaar was er bewijs dat Sony werkte aan softwarematige PS2-emulatie. Onlangs zei Sony dat PS2-emulatie in de nabije toekomst niet zou komen.

Ook is te lezen dat Sony Amerika aan Sega zal laten weten welke Dreamcast-titels het exclusief op PlayStation Network wil hebben. Hoe langer de exclusiviteitsperiode, hoe meer Sony zal ondersteunen met marketing. Uit de tekst blijkt zodoende dat Dreamcast-titels ook naar andere platformen kunnen komen, vermoedelijk de Xbox 360.

Japanse importsectie

Volgens het document, door Sony noch door Sega bevestigd als echt, werkt Sony aan een importsectie binnen de PlayStation Store. Hier zouden dan spellen gedownload kunnen worden die verder alleen verkrijgbaar zijn in Japan. Als voorbeeld wordt Yakuza 3 genoemd, waarvan onlangs het gerucht naar buiten werd gebracht dat deze op de westerse markt zal uitkomen. Het menu van de game zou dan wellicht wel vertaald moeten worden.

Bewegingsgevoelige controllers en Alpha Protocol

Ook staat er onder andere in het document te lezen dat de bewegingsgevoelige controllers van Sony in de lente uit zouden komen buiten Japan. De games Virtua Tennis en London Olympics worden genoemd als geschikte titels voor de motion controller.

In het document wordt tevens gesproken over Alpha Protocol. Volgens een productevaluatie zou de game in het begin te moeilijk zijn en te weinig RPG-elementen bevatten. De game wordt vergeleken met Mass Effect, die volgens het document meer op een RPG lijkt dan Alpha Protocol.