PS Vita vanaf 30 november te reserveren | Gamer.nl

PS Vita vanaf 30 november te reserveren | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De oordopjes zijn in-ear en hebben een set glanzend blauw metallic uiterlijk. De pre-order pack geeft verder vijf euro korting op een van de volgende PS Vita-games: Little Deviants, Super Stardust: Delta, Hustle Kings of Escape Plan. Verdere extra's zijn voorwerpen voor PlayStation Home, een PS Vita-avatar voor spelers hun PlayStation Network-account en exclusieve toegang tot Frobisher Says voor Vita. 

Geïntere eerden kunnen reserveren door vanaf 30 november een aanbetaling van 29,99 euro te doen bij een winkel in de buurt. Daarna krijgen zij het pre-order pack al mee naar huis. Het resterende aankoopbedrag van de PS Vita moet op de dag waarop het apparaat kan worden opgehaald, worden voldaan. De PS Vita verschijnt volgend jaar, op 22 februari.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou