PS Vita Slim vanaf vrijdag te koop in Nederland | Gamer.nl

PS Vita Slim vanaf vrijdag te koop in Nederland | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De PS Vita Slim is al geruime tijd in Groot-Brittannië verkrijgbaar en heeft een aantal veranderingen ten opzichte van het vorige model. Het apparaat heeft een iets andere indeling waardoor de behuizing kleiner van formaat is geworden. Het resultaat daarvan is dat de Vita ook dunner en lichter is geworden. De oplaadpoort is vervangen voor een micro-usb-aansluiting. 

Het scherm is ook aangepast. In plaats van een oled-scherm heeft de nieuwe Vita een led-scherm. Daardoor is het apparaat zuiniger, wat weer ten goede komt van de batterijduur. 

De PS Vita Slim wordt verkocht in een ‘Action Mega Pack’. De Vita heeft een ingebouwde geheugenkaart van 1 GB. Deze bundel bevat daarnaast nog een memory card met 8 GB en een PlayStation Store voucher code met 5 games: Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition, Batman: Arkham Origins Blackgate, PlayStation Allstars: Battle Royale, God of War: Chain of Olympus en Killzone: Liberation. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou