PS Plus-leden krijgen toegang bèta nieuwe SOCOM | Gamer.nl

PS Plus-leden krijgen toegang bèta nieuwe SOCOM | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Amerikaanse PlayStation 3-eigenaren krijgen geen gratis toegang tot de bètaversie en zullen één van de speciale edities van Killzone 3 moeten aanschaffen om een code te krijgen waarmee ze toegang krijgen tot de bèta. Gamers in de Verenigde Staten moeten de Helghast Edition aanschaffen of de Steelbook Collector's Edition kopen om toegang te krijgen.

SOCOM

In SOCOM: Special Forces gaan spelers een tactische strijd aan, waarbij het belangrijk is om op het juiste moment de juiste aanwijzingen te geven. De game speelt zich af in Zuid-Oost Azië, waar een legereenheid een belangrijke waterweg heeft ingenomen en daarmee een bedreiging is geworden voor de wereldeconomie. SOCOM zal Move-ondersteuning krijgen en de game moet ergens dit jaar uitkomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou