PlayStation Plus-games voor juli bekendgemaakt

PlayStation Plus-games voor juli bekendgemaakt

De games die in de aankomende maand naar PS Plus komen zijn onthuld. Tot begin augustus kunnen abonnees aan de slag met niet twee, maar drie games.

De extra game is toegevoegd om het tienjarig-jubileum van de dienst te vieren. Het gaat om de games Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, Erica en NBA 2K20. De games zijn vanaf 7 juli beschikbaar en kunnen tot 3 augustus geclaimd worden volgens de PlayStation Blog.

Voor het tienjarig-jubileum heeft Sony ook wat meer leuke weetjes over PS Plus naar buiten gebracht. Zo blijkt dat de top vijf van de meest geclaimde games van de dienst Modern Warfare, Sonic Forces, Shadow of the Colossus, Call of Duty: Black Ops 3 en Destiny 2 zijn. De meest gedownloade multiplayer-games van PS Plus zijn Grand Theft Auto 5, Rainbow Six Siege, Call of Duty: Black Ops 3, Destiny en Call of Duty: Black Ops 4. Sony heeft ook een graphic gemaakt die de geschiedenis van PS Plus toont. Deze graphic is hieronder te bekijken.

NBA 2K20, Erica en Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration zijn van 7 juli tot 3 augustus gratis beschikbaar voor abonnees via PS Plus. De games Call of Duty: WW2 en Star Wars Battlefront 2 zijn dan niet meer beschikbaar op de dienst.

PS Plus

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Rise of the Tomb Raider is wel een toppertje hoor. Ik vond ook het VR deel gaaf. Hopelijk komt er een volledige Tomb Raider / Uncharted VR op PS5.

0
test

Rise of the Tomb Raider heb ik wel interesse in!

0

Aanbevolen voor jou