Prototypebeelden en nieuwe details van Quantum Break verschenen | Gamer.nl

Prototypebeelden en nieuwe details van Quantum Break verschenen | Gamer.nl

Ontwikkelaar Remedy heeft tijdens een recente lezing in Parijs prototypebeelden getoond van Quantum Break. Hiernaast heeft het hoofd van Public Relations van Remedy nieuwe informatie gedeeld via Twitter.

De prototypebeelden stammen voornamelijk uit 2012. Het is aannemelijk dat dit de video is die Remedy aan Microsoft liet zien voordat Quantum Break exclusief werd ontwikkeld voor Xbox One. De video laat vroege gameplayelementen uit Quantum Break zien en beelden van acteurs in motion capture-pakken.

Naast deze beelden is er meer informatie uitgekomen over Quantum Break via PR-hoofd Thomas Puha. Via Twitter deelde hij onder andere dat de game een soepele framerate krijgt en geen last zal hebben van input lag. Verder geeft hij een intere ant kijkje achter de schermen over de manier waarop pers wordt uitgenodigd voor preview-events. Alle informatie is terug te lezen op zijn Twitter-pagina.

Quantum Break wordt op 5 april uitgegeven voor Xbox One. Vorige maand werd de pc-versie gekeurd door een Braziliaanse keuringsinstantie. Er is geen verdere informatie bekendgemaakt door Remedy over een eventuele release op pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou