Nieuws
Cod WWII Prop Hunt/Gun Game

Prop Hunt en Gun Game permanente modi geworden in Call of Duty: WW2

Schieten en verstoppertje spelen

Geschreven door Arran Winmai op
Sledgehammer brengt de Prop Hunt- en Gun Game-modi permanent naar Call of Duty: WW2 na verzoeken van fans.

Met een tweet maakt ontwikkelaar Sledgehammer Games bekend dat de modi Prop Hunt en Gun Game terug zijn in Call of Duty: WW2 en zelfs permanent toegevoegd zijn aan het spel.

Prop Hunt is een minigame waarin spelers in voorwerpen veranderen die te vinden zijn in de map. De bedoeling is dat zij zich verstoppen voor de tegenstander die naar alle 'props' op zoek is. Deze modus was eind januari tijdelijk te spelen.

In Gun Game beginnen spelers met een simpel pistool en krijgen ze na elke kill een ander wapen. De persoon die als eerste een kill maakt met het laatste wapen uit de reeks wint. Spelers moeten gebruikmaken van een voorgaand wapen wanneer ze vermoord worden met een melee-aanval. Gun Game kon in december gespeeld worden. Sledgehammer heeft bovendien wat veranderingen gemaakt aan de modus om een probleem met afwezige spelers op te lossen. Als iemand nu vijf minuten inactief is wordt deze van de game verwijderd. Dit was een probleem omdat de potjes van korte duur zijn en spelers daarom vaak het spel opstartten om een paar matches af te ronden. Echter maken sommige fans zich wel zorgen dat vijf minuten misschien te lang is, omdat Gun Game-potjes vaak maar vijf minuten duren. Echter is het nu niet meer mogelijk om meerdere potjes achter elkaar afwezig te zijn.

Op Reddit bedankt Sledgehammer zijn fans voor de feedback van de modi in het verleden. De modi kunnen gevonden worden onder 'Featured'-tab in het Call of Duty: WW2 multiplayer-menu.

Veel signalen wijzen erop dat Black Ops 4 de Call of Duty-game van 2018 gaat worden. De laatste aanwijzing hiervoor is dat basketballer James Harden van de Houston Rockets mogelijk een pet droeg met een logo van Call of Duty: Black Ops 4

Dit artikel delen:

Lees meer

GTA 6 speelt zich volgens geruchten af in Miami en Zuid-Amerika De drie eigenaardige uitbreidingen voor Far Cry 5 in beeld
0

Reacties op: Prop Hunt en Gun Game permanente modi geworden in Call of Duty: WW2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.