Promotor klaagt Microsoft aan vanwege Kinect-lanceringevenement | Gamer.nl

Promotor klaagt Microsoft aan vanwege Kinect-lanceringevenement | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het evenement, dat afgelopen november plaatsvond, dreigde op het laatste moment te worden geannuleerd, meldt AdWeek. Dit gebeurde toen de New Yorkse politie ontdekte dat het een zeer groot evenement ging worden, compleet met een optreden van de beroemde rapper Ne-Yo, iets waarvoor niet de juiste vergunningen waren geregeld.

Naar eigen zeggen heeft P.R.omotions "geslijmd bij de politie en beloofd om 31 duizend euro aan boetes te betalen", zodat het evenement gewoon kon doorgaan. Volgens het bedrijf moeten Microsoft en het New Yorkse reclambureau de boete, bijkomende juridische kosten en overige kosten nog betalen.

Omdat de betrokken partijen het geld niet betalen, heeft P.R.omotions ze aangeklaagd. "We hebben dit nog nooit hoeven doen, nooit, en onze cliënten behoren tot de grootste van het land", vertelt Tom Hennigan, P.R.omotions' eigenaar. "Het is spijtig dat dit is gebeurd." Hennigan zegt nog te hebben gewaarschuwd dat de New Yorkse authoriteiten niet van verra ingen houden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou