Nieuws
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Promotioneel standbeeld Zelda: Tears of the Kingdom trekt veel bekijks

Game komt op 12 mei 2023 uit op Nintendo Switch

Geschreven door Michel Musters op
Tijdens het Nintendo Live-evenement in Japan dit weekend is er een standbeeld van Link uit de aankomende game The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom te zien.

Het beeld toont - net als de verschenen trailers - dat Link een speciale arm heeft die hem speciale krachten geeft, wat hoogstwaarschijnlijk een belangrijk onderdeel is van de gameplay van het spel.

Het Nintendo Live-evenement wordt dit weekend in Tokio gehouden en bevat onder andere muziek uit diverse Nintendo-games. Eerder dit weekend werden concerten rondom Animal crossing en Splatoon 3 live uitgezonden.

Het vervolg op Zelda: Breath of the Wild werd al een paar jaar geleden aangekondigd. Breath of the Wild verscheen in 2017 tegelijk met de Nintendo Switch, al is het game ook op de Wii U beschikbaar – de ontwikkeling van het spel begon daar namelijk op. De game nam de franchise op de schop door een grote, open spelwereld te bieden en in plaats van de standaard kerkers spelers in verschillende, kleinere ‘Shrines’ puzzels op te laten lossen.

Tears of the Kingdom maakt voor zover bekend gedeeltelijk gebruik van dezelfde spelwereld als die uit Breath of the Wild, al vliegen er nu ook allerlei stukken land door de lucht waar Link naartoe kan vliegen. De game komt op 12 mei 2023 uit op Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Heruitgaven Persona 3 en 4 komen in januari uit Review: SteelSeries Arctis Nova 1 gameheadset
0

Reacties op: Promotioneel standbeeld Zelda: Tears of the Kingdom trekt veel bekijks

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.