Promotioneel standbeeld Zelda: Tears of the Kingdom trekt veel bekijks

Promotioneel standbeeld Zelda: Tears of the Kingdom trekt veel bekijks

Tijdens het Nintendo Live-evenement in Japan dit weekend is er een standbeeld van Link uit de aankomende game The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom te zien.

Het beeld toont - net als de verschenen trailers - dat Link een speciale arm heeft die hem speciale krachten geeft, wat hoogstwaarschijnlijk een belangrijk onderdeel is van de gameplay van het spel.

Het Nintendo Live-evenement wordt dit weekend in Tokio gehouden en bevat onder andere muziek uit diverse Nintendo-games. Eerder dit weekend werden concerten rondom Animal crossing en Splatoon 3 live uitgezonden.

Het vervolg op Zelda: Breath of the Wild werd al een paar jaar geleden aangekondigd. Breath of the Wild verscheen in 2017 tegelijk met de Nintendo Switch, al is het game ook op de Wii U beschikbaar – de ontwikkeling van het spel begon daar namelijk op. De game nam de franchise op de schop door een grote, open spelwereld te bieden en in plaats van de standaard kerkers spelers in verschillende, kleinere ‘Shrines’ puzzels op te laten lossen.

Tears of the Kingdom maakt voor zover bekend gedeeltelijk gebruik van dezelfde spelwereld als die uit Breath of the Wild, al vliegen er nu ook allerlei stukken land door de lucht waar Link naartoe kan vliegen. De game komt op 12 mei 2023 uit op Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou