Promotiemateriaal claimt dat Sonic Frontiers op 15 november uitkomt

Promotiemateriaal claimt dat Sonic Frontiers op 15 november uitkomt

Sonic Frontiers zou wel eens op 15 november uit kunnen komen, zo wordt op online verschenen promotiemateriaal gemeld.

Op Reddit wordt een Taiwanese e-commerce website aangehaald waar promotiemateriaal van Sonic Frontiers te vinden is. Op het materiaal wordt gemeld dat de game op 15 november uitkomt. Ook wordt er gemeld dat er al dlc voor de game in de maak is, al is daar verder nog niets over bekend. Op het materiaal zijn naast Sonic ook de personages Tails, Knuckles en Amy te zien.

Er is officieel nog geen releasedatum voor Sonic Frontiers bekend, al claimt Sega al geruime tijd dat het spel nog ergens dit jaar moet uitkomen. Onlangs verzekerde het bedrijf dat die plannen ongewijzigd zijn. De platformgame met een open spelwereld komt naar pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Aanstaande dinsdagavond wordt Gamescom Opening Night Live uitgezonden. Presentator en organisator Geoff Keighley meldde eerder al dat er tijdens de show een nieuwe blik op Sonic Frontiers wordt geworpen. Het is waarschijnlijk dat de releasedatum daar officieel wordt onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toen ze de teaser gaven dacht, zou dit de game kunnen zijn die sonic nieuw leven inblaast. Maar na zien van gameplay dacht ik nee wat een lege wereld.

0
test

@hulstpower Ik weet ook niet wat ik ervan moet vinden. Ik ben nog altijd wel licht benieuwd, maar wacht wel de reviews af. De gameplay en wereld lijkt me wel Nice, maar inderdaad zo verdraaid leeg. Ben bang dat het super goed speelt, dat sonic ook echt goed voelt in 3D maar dat er niks te doen is.

0
test

@watashi wa maurice desu. Ik ben het helemaal met je eens, toem ze de teaser toonde en ik las iets van sonic meets zelda breath of the wild had ik zo grote hoop, maar na zien van beelden op ign dacht ik echt hoe kunnen ze het zo leeg laten. Vooral. In teaser sonic rend dooe een boos, en in gameplay geen bos te zien.

0

Aanbevolen voor jou