Nieuws
The Snitch

Prominente insider stopt met het uitlekken van gamescoops

The Snitch lekte eerder o.a. Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion en Overdose uit

Geschreven door Michel Musters op
The Snitch, een insider die de laatste maanden een reputatie heeft opgebouwd voor het correct uitlekken van gamescoops, stopt daarmee.

Dat laat de anonieme insider weten aan Insider Gaming. Volgens hem "is het niet leuk meer om nieuwe aankondigingen uit te lekken". Daarbij claimt hij dat gamers "alleen maar willen weten wanneer Grand Theft Auto 6 uitkomt of dat Messi een Fortnite-personage wordt". Hij meldt dat hij zich nu gaat richten op het onderhouden van zijn gemaakte Discord-server. 

The Snitch heeft diverse gamescoops uitgelekt voordat ze werden aangekondigd. Zo lekte hij het bestaan van Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion, de PlayStation-versie van Monster Hunter Rise en de Horizon Forbidden West-uitbreiding Burning Shores uit.

In het interview laat de insider weten dat zijn scoops nooit kwaadaardig bedoeld waren en zich alleen richtten op grote uitgevers in plaats van kleine studio's, waarbij aangerichte schade een grotere impact had kunnen hebben. Daarom richtte The Snitch zichzelf naar eigen zeggen vooral op het geven van hints naar aankondigingen, in plaats van het direct online zetten van concrete informatie.

Dit artikel delen:

Lees meer

'RX 7900's van MSI verschijnen in eerste kwartaal 2023' Op de vuist in Like a Dragon: Ishin
0

Reacties op: Prominente insider stopt met het uitlekken van gamescoops

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.