Prominente insider stopt met het uitlekken van gamescoops

Prominente insider stopt met het uitlekken van gamescoops

The Snitch, een insider die de laatste maanden een reputatie heeft opgebouwd voor het correct uitlekken van gamescoops, stopt daarmee.

Dat laat de anonieme insider weten aan Insider Gaming. Volgens hem "is het niet leuk meer om nieuwe aankondigingen uit te lekken". Daarbij claimt hij dat gamers "alleen maar willen weten wanneer Grand Theft Auto 6 uitkomt of dat Messi een Fortnite-personage wordt". Hij meldt dat hij zich nu gaat richten op het onderhouden van zijn gemaakte Discord-server. 

The Snitch heeft diverse gamescoops uitgelekt voordat ze werden aangekondigd. Zo lekte hij het bestaan van Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion, de PlayStation-versie van Monster Hunter Rise en de Horizon Forbidden West-uitbreiding Burning Shores uit.

In het interview laat de insider weten dat zijn scoops nooit kwaadaardig bedoeld waren en zich alleen richtten op grote uitgevers in plaats van kleine studio's, waarbij aangerichte schade een grotere impact had kunnen hebben. Daarom richtte The Snitch zichzelf naar eigen zeggen vooral op het geven van hints naar aankondigingen, in plaats van het direct online zetten van concrete informatie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou