Proloogmissies StarCraft 2: Legacy of the Void gratis speelbaar | Gamer.nl

Proloogmissies StarCraft 2: Legacy of the Void gratis speelbaar | Gamer.nl

De proloogmissies voor StarCraft 2: Legacy of the Void zijn gratis speelbaar voor iedereen. In de Whispers of Oblivion-missies maken spelers voor de eerste keer kennis met Dark Templar Zeratul.

Om toegang te krijgen tot de mi ies moeten spelers de Battle.net-launcher openen en StarCraft 2 selecteren. Er is een gratis starter pack beschikbaar die moet worden geïnstalleerd. De drie mi ies verbinden het verhaal van Hearth of the Swarm met de verhaallijn vanaf Legacy of the Void.

Vanaf 27 oktober is de leider van de Proto , Artanis, tevens beschikbaar in Heroes of Storm. Deze jonge executeur voorkwam een burgeroorlog en hielp verschillende facties door de chaos van de Brood War heen. Artanis maakt zich nu klaar voor een allerlaatste gevecht tegen een eeuwenoude en ontembare vijand in een gevecht om zijn wereld Aiur terug krijgen.

Elke editie van Starcraft 2: Legacy of the Void biedt toegang tot Artanis. Spelers die Legacy of the Void alvast aangeschaft hebben, krijgen van 20 tot 27 oktober exclusieve toegang tot dit personage. StarCraft 2: Legacy of the Void komt op 10 november uit. Eerder werd bekend dat patch 3.0 ook de user interface van StarCraft 2 aanpast. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou