Project Zomboid offline dankzij piraterij | Gamer.nl

Project Zomboid offline dankzij piraterij | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de blog van de ontwikkelaar valt het volgende te lezen: "Deze 'auto updating' versie van de game kan ons compleet naaien. We hebben cloud-based distributiemodel waarbij de bestanden over de hele wereld worden gekopieerd en aan spelers op aanvraag worden aangeboden, wat betekent dat we een rekening krijgen als mensen de game downloaden." De ontwikkelaar geeft aan dat het in het verleden niet zoveel om piraterij gaf, omdat het ook een stukje promotie oplevert en het slechts "in potentie geld kost", terwijl het hier om daadwerkelijke verliezen gaat. 

De ontwikkelaar heeft hierom besloten de game tijdelijk offline te halen en biedt zijn excuses aan aan mensen die de game al gekocht hebben, maar geeft aan niet het risico te willen lopen dat het tegen potentiële kosten aan wil lopen. Om spelers te compenseren heeft de ontwikkelaar een publieke demo beschikbaar gesteld die via torrentsites wordt aangeboden. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou