Project Zomboid-code verloren gegaan door inbraak | Gamer.nl

Project Zomboid-code verloren gegaan door inbraak | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

The Indie Stone, verantwoordelijk voor Project Zomboid en bestaand uit slechts een aantal werknemers, gebruikt het huis van een van de medewerkers als kantoor. De studio stelt gebruikers gerust dat er op de twee laptops geen persoonlijke informatie van Project Zomboid-spelers staat opgeslagen. Wel is de code voor de aankomende update verloren, omdat er geen externe back-up van is gemaakt. Deze was volgens The Indie Stone vrijwel klaar om gelanceerd te worden. Wanneer dat nu zal gebeuren, is niet bekend.

Overleven

Project Zomboid is een isometrische zombiegame die qua graphics doet denken aan de eerste Sims-game. Spelers vinden zichzelf te midden van een zombieuitbraak die hun stad heeft overspoeld en moeten zo lang mogelijk zien te overleven. Dat betekent dat zij voor eten moeten zorgen, hun schuilplaats moeten barricaderen en er regelmatig op uit moeten gaan om meer levensmiddelen te verzamelen. Het spel is al sinds de alfafase te spelen en wordt langzamerhand voorzien van updates die meer functionaliteiten toevoegen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou