Project Zero: Mask of the Lunar Eclipse komt op 9 maart uit

Project Zero: Mask of the Lunar Eclipse komt op 9 maart uit

Horrorspel Project Zero: Mask of the Lunar Eclipse is vanaf 9 maart 2023 verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en Steam.

Dat heeft Koei Tecmo aangekondigd. Het was al bekend dat de game ergens in 2023 uit zou komen, maar nu is de precieze datum aangekondigd. Voor nu is alleen in Japan een fysieke versie voor PS4 en Switch aangekondigd. Een digitale Deluxe-editie komt wel wereldwijd beschikbaar en bevat een digitale artboek, de soundtrack en een kledingset voor gebruik in de game.

Project Zero: Mask of the Lunar Eclipse verscheen oorspronkelijk in 2008 op de Wii. Het is echter voor het eerst dat de game buiten Japan speelbaar wordt. De Project Zero-reeks heet in de Verenigde Staten overigens Fatal Frame.

Ruka Minazuki verdween als kind op mysterieuze wijze, maar als tiener bezoekt ze nu een verlaten ziekenhuis om haar herinneringen terug te halen. Spelers gebruiken de Camera Obscura om geesten te verdrijven en verloren herinneringen te ontdekken. 

Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken. Meer informatie over de game kan op de officiële website worden gevonden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi dat er een release datum is. Deze game ga ik zeker wel aanschaffen. Day one denk ik niet omdat Fire Emblem ervoor ook al uitkomt en denk ik weer genoeg tijd op slokt.

0
test

Project Zero: Mask of the Lunar Eclipse was speelbaar in het Engels met een Fan Translation patch, die werkte zelfs met de originele disc.

0

Aanbevolen voor jou