Project xCloud vanaf 15 september onderdeel van Xbox Game Pass Ultimate

Project xCloud vanaf 15 september onderdeel van Xbox Game Pass Ultimate

Vanaf 15 september wordt Project xCloud toegevoegd aan Xbox Game Pass Ultimate. Dat laat Microsoft weten in een href="https://news.xbox.com/en-us/2020/08/04/xbox-game-pass-ultimate-cloud-gaming-on-september-15/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">post </a>op Xbox Wire.

Vooralsnog wordt xCloud alleen uitgerold voor Android-apparaten in 22 landen, waaronder Nederland. De cloudgamingdienst wordt kosteloos toegevoegd aan Game Pass Ultimate, dat 12,99 euro per maand kost en toegang geeft tot Game Pass voor pc en Xbox One, en Xbox Live Gold.

Zo'n honderd games zijn speelbaar bij lancering, waaronderMinecraft Dungeons, Destiny 2, Tell Me Why, Gears 5 en Yakuza Kiwami 2.

Ter ere van de release kondigt Microsoft ook een aantal nieuwe telefoonaccessoires aan in samenwerking met Razer, PowerA, 8BitDo en Nacon. Zo verschijnt er een speciale Xbox-versie van de Razer Kishi, twee MOGA XP-controllers en een telefoonclip van PowerA, deSN30 Pro-controller van 8BitDo en een Xbox-headset van Steelseries.

Een releasedatum voor iOS is nog niet bekend.

Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Super.. in mijn geval moet ik wel nog eventjes wachten op de iOS versie, maar super vet om te zien dat het uitgerold gaat worden en Xbox in een klap zich begeeft op de handheld markt :-)

0

Heb zo'n clip gekocht bij Ali. Perfect en geen geld.

0

Aanbevolen voor jou