Project Sonic 2017 verschijnt deze feestdagen als Sonic Forces | Gamer.nl

Project Sonic 2017 verschijnt deze feestdagen als Sonic Forces | Gamer.nl

Sega heeft op SXSW de officiële naam van Project Sonic 2017 bekendgemaakt. De moderne Sonic-game verschijnt deze feestdagen als Sonic Forces.Update: De eerste gameplay is uitgebracht. De beelden bevatten de modere speelstijl van Sonic.

De naam van de game komt volgens de ontwikkelaar van de goede en kwade krachten in de game. Zoals gebruikelijk zal Sonic met zijn team strijden tegen Dr. Eggman en zijn leger.

Sonic Forces wordt gemaakt door het team achter Sonic Colors en Sonic Generations, de beter ontvangen games van de afgelopen jaren. De game zal drie unieke gameplay-stijlen bevatten, waarvan "kla ieke" en "moderne" stijlen onderdeel van uitmaken. De derde stijl zal binnenkort onthuld worden.

Hoewel de snelle gameplay van Sonic aanwezig zal zijn, zegt Sega dat de game ook platformen, verschillende paden en exploratie bevat. Ook zullen rode ringen terugkeren.

Daarnaast gebruikt Sega de Hedgehog 2-engine. Deze engine neemt de aspecten van de vorige en verbetert onder andere het renderen van fysieke objecten en andere mechanics.

Sonic Forces verschijnt tijdens deze feestdagen voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou