Project Q-ontwikkelaars zouden nu aan Assassin's Creed Mirage werken

Project Q-ontwikkelaars zouden nu aan Assassin's Creed Mirage werken

Ontwikkelaars van het onlangs geannuleerde Project Q zouden door Ubisoft op de ontwikkeling van Assassin's Creed Mirage zijn gezet.

Dat claimt Kotaku-redacteur Ethan Gach te hebben vernomen. "De teams zijn nu gezet op Assassin's Creed Mirage zover ik begrijp." Project Q werd volgens hem intern ook als een veelbelovend project gezien, ondanks de annulering.

Eerder deze week kwam naar buiten dat Ubisoft Project Q had geannuleerd. In eerste instantie liet de ontwikkelaar dat weten via het Discord-kanaal van de game, maar kort daarna bevestigde Ubisoft dit ook aan de pers. Veel details rondom de game waren er niet, maar duidelijk was wel dat het om een pvp team battle arenagame ging. Ubisoft benadrukte daarbij specifiek dat het geen battle royale-game betrof. 

Assassin's Creed Mirage moet ergens dit jaar uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc en houdt een kleinere schaal aan dan de meest recente delen in de reeks. De game speelt zich af in Bagdad en begint tijdens de gouden eeuw van de stad in het jaar 861. Spelers kruipen in de huid van Basim Ibn Ishaq, bekend uit Assassin's Creed Valhalla, dat zich twintig jaar na Mirage afspeelt. In Valhalla is Basim een volleerde assassin, maar daarvoor was hij slechts een straatdief. In Bagdad ontmoet hij Roshan, leider van de Hidden Ones. Roshan wordt de mentor van Basim en traint hem tot volwaardige assassin.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola ieder z’n ding. T is ook niet mijn ding maar snap wel dat ze er hier niet teveel van moeten ontwikkelen. Overdaad schaadt zeggen ze. Wel beter dat deze mensen op een ander project gezet worden, misschien juist erbij. Krachten bundelen en er een beter spel van maken is wel iets wat ze nu goed kunnen gebruiken. Wij ook overigens

0

Aanbevolen voor jou