Half-life was toch geen game die het erg goed deed qua verhaal en actie, wat iedereen zat toch wel een beetje gespannen op ze stoel goed op de uitkijk voor nog meer engerds.

Project Eden is een nieuwe 3rd/1st person game van Eidos die er nu al erg goed uitziet. Het team achter deze game is het team achter de Tomb Raider serie. In het spel heb jij controle over 4 team members, je zal goed moeten samen werken in single player maar ook in de multiplayer functie die erbij geleverd word.

Fileplanet heeft een filmpje van Project Eden in totaal iets langer dan 1 min. duurt. In het filmpje zie je vooral de introductie van de team members, de vijanden en de actie die er te vinden is. Driven by all-new engines, Project Eden incorporates the latest advances in mapping technologies, character skinning, animation (including variable speed playback), morphing and other dedicated effects. Gameplay is structured via a commanding script that leads the player through a world distorted by its own evolution, where the inhabitants reflect an unnatural and often sinister vigilanceIk heb net zelf het filmpje gedownload en ik moet zeggen dat de game er erg goed uit gaat zien. Zeer mooie graphics en de actie doet me erg aan Half life denken. Voor mij is dit iedergeval een goed teken want ik hou wel van games met een verhaal.

Als je benieuwd bent waar de dudes van Core design nu mee bezig zijn raad ik je aan om snel het filmpje van 20mb te downloaden bij Fileplanet.