'Project Cars 4 moet meest realistische simulatie ooit worden'

'Project Cars 4 moet meest realistische simulatie ooit worden'

Het nog niet officieel aangekondigde Project Cars 4 moet de meest realistische simulatie ooit worden.

Dat claimt Ian Bell, de CEO van Project Cars-ontwikkelaar Slighty Mad Studios. Ondanks dat Project Cars 4 niet is aangekondigd en het derde deel net uit is, bevestigde hij het bestaan van het vierde deel via een tweet.

"Hou je ervan wanneer elk blad aan de boom een schaduw laat vallen op een ander blad? Ik wel", zo begon hij zijn tweet. "Project Cars 4 wordt de meest realistische simulatie ooit gemaakt. Op elk gebied en op elke manier." Bell haalde kort daarna de tweet weer weg, maar volgers hadden al een screenshot van de tweet in kwestie gemaakt.

Project Cars 3 kwam eerder dit jaar uit en werd door fans bekritiseerd omdat er - in ieder geval qua gameplay - iets meer afstand van een simulatie werd genomen om de reeks toegankelijker te maken. Dit viel niet bij iedereen in de smaak. Codemasters, het moederbedrijf van Slightly Mad Studios, wordt op dit moment overgenomen door Electronic Arts, al hoeft dit niet per se invloed te hebben op de ontwikkeling van Project Cars 4.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En tot die tijd spelen we gewoon deeltje 2.. dat zal ze leren. Ben wel benieuwd in hoeverre EA zich hier mee gaat bemoeien. Die hebben inmiddels ook een shitload aan racegames in hun stal.

0
test

Eerst zien en dan geloven.

0
test

@xeros Inderdaad.. voor het zelfde geld wordt het F1 DIRT: Need for Project Burnout..

0

Aanbevolen voor jou