Project Cars 3 onthuld

Project Cars 3 onthuld

Slightly Mad Studios heeft gisteravond officieel Project Cars 3 onthuld.

De racegame moet deze zomer naar PlayStation 4, Xbox One en pc komen - vooralsnog is een next-gen versie niet aangekondigd.

Het spel bevat zoals gebruikelijk weer allerlei nieuwe parkoersen die op verschillende momenten van de dag en in diverse weersomstandigheden gespeeld kunnen worden. In de trailer zijn een Mercedes AMG GT, Acura NSX en Chevy Corvette te zien.

De Project Cars-games staan bekend om hun realistische besturing en graphics. Dat moet met het nieuwe deel niet verloren gaan, maar tegelijkertijd probeert Slightly Mad de reeks met dit deel wel toegankelijker te maken voor nieuwkomers. De ontwikkelaar maakt binnenkort meer details over de game bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Op deze trailer afgaande lijkt het meer een Need for speed game te worden. Ik hoop niet dat ze die arcade-kant uit willen met de "Community Assisted Racing Simulator" Ik heb wat dat betreft nu meer vertrouwen in Assetto Corsa Competizione die deze maand naar de consoles komt.

0
test

Erg jammer als ik dit zo leest , Project cars 1 was juist puur ebdoelt als sim en deel twee vond ik al iets minder , maar als ik dit soort dingen dan leest dan hop ik zelf dat ze zich nog gaan bedenken .. maar denk dat deze serie snel dood zal bloeden als ik dit allemaal zo leest en ziet Ik ben een semi simracer , assetto corsa en Rfactor2 , Automobilista 2 , race room dar kan ik me prima mee vermaken ud er is vervanging zat om door te komen .. nog een paar maandjes en dan zal ook FS2020 uit komen en dan heb ik wel even genoeg aan 1 sim ..

0
test

@ravw Doodbloeden? of minder interessant worden voor de puristen? want ik snap dat deel 1 begonnen is als echte sim hoor. Maar dat is natuurlijk wel een vrij kleine groep fans. Als ze toch willen verdienen aan de game snap ik best dat ze de wat toegankelijker kant op gaan. Maar dat zou ik dan geen doodbloeden noemen. Alleen niet meer interessant voor de purist.

0
test

@darkmanwls De R en de S in Cars staan voor Racing Simulator. Als het niet meer de bedoeling is om een simulator te maken, dan moeten ze een andere naam gebruiken.

0

Aanbevolen voor jou