Ontwikkeling van Final Fantasy 7-remake 'gaat sneller dan verwacht' | Gamer.nl

Ontwikkeling van Final Fantasy 7-remake 'gaat sneller dan verwacht' | Gamer.nl

De wekelijkse uitgave van het Japanse-tijdschrift Famitsu heeft een interview met Square Enix-regisseur Tetsuya Nomura. Hierin staat dat de productie van de Final Fantasy 7-remake sneller vordert dan verwacht. Dit nieuws werd gebracht door bloggers href="http://ryokutya2089.com/archives/11448" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Ryokutya2089</a> en <a href="http://blog.esuteru.com/archives/9139498.html" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Hachima Kikou</a>.

Het volledige artikel is niet online gezet, maar er worden door de bloggers wel enkele quotes gegeven.

Zo bevestigen ze dat het verhaal dieper ingaat op de leden van de organisatie, 'Avalanche'. Hachima Kikou vertelt daarnaast dat regi eur Nomura toelicht dat de game ondanks de aanpa ingen "de originele sfeer behoudt".

Ook is uit het interview op te maken dat het met de productie van de game goed gaat. Ryokutya vertelt dat de ontwikkeling van de game "beter gaat dan verwacht" en dat "fans met een gerust hart kunnen wachten op meer nieuws". Wanneer Square Enix meer nieuws brengt, wordt volgens Nomura nog over gediscu ieerd.

Hoewel er geen verdere details bekend werden gemaakt over de remake op de E3, beloofde Square Enix dat er actief gewerkt wordt aan de Final Fantasy 7-remake. Naast dit project is de ontwikkelaar ook bezig met met Kingdom Hearts 3, die vanaf 29 januari beschikbaar is.

Final Fantasy 7 Remake
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou