Zoals velen weten speelt Angelina Jolie de hoofdrol in de film Tomb Raider. Erg mooie meid zal je zeggen ,maar de producenten hadden blijkbaar haar billen, of hoe wij gamers het zeggen, reet niet gezien. Er gaan geruchten dat elke keer als je Lara Croft's reet ziet, dat je dan niet naar die van Angelina kijkt, maar naar die van iemand anders!!Superbabe Angelina Jolie is binnenkort te zien in 'Tomb Raider', een verfilming van het gelijknamige computerspel. Angelina speelt Lara Croft, de sexy computervedette die de harten van miljoenen gamers heeft gestolen.

Maar waarschijnlijk is Jolie niet de hele tijd als Croft in de film te zien. Er zijn namelijk verschillende stand-ins ingehuurd. Zo zal Angelina haar stunts niet zelf uitvoeren, want haar lichaam is haar kostbaarste bezit.

Er gaan echter geruchten dat de filmmakers daar niet zo over denken. Er zou een stand-in ingehuurd zijn voor filmbeelden van Angelina's onderlijf. De echte Lara Croft loopt rond in een wel erg kort broekje, en Jolie's billen zijn niet naar ieders tevredenheid.

Nu schijnt Lisa Bangert ingehuurd te zijn voor dit helse karwei. De fans van Angelina Jolie moeten weer een illusie armer zijn, maar als haar billen echt zo onsmakelijk zijn, dan moeten ook zij daar wel weer overheen komen.