Yoshinori Ono, producer van Street Fighter IV, zou graag een nieuwe Capcom vs. Marvel zien. In een interview met Das Gamer vertelde de Japanner dat hij zelfs al contact heeft gehad met de president van Marvel Entertainment over een eventuele samenwerking.

"Toen ik in de Verenigde Staten was, nodigde hij mij uit voor een gesprek op zijn kantoor, waarin hij zijn hulp aanbood voor een eventueel project. Toen ik hem een tijd later tegen kwam op Comic-Con bleek dat hij in een interview had aangegeven dat Capcom en Marvel iets aan het bekokstoven waren. Dat is natuurlijk niet helemaal waar, maar we zijn wel verheugd met het concept ", aldus Ono.

Op de vraag of we ooit een Capcom vs. Mortal Kombat zullen zien antwoordde Ono het volgende: "Ik denk dat Street Fighter een ander soort vechtgame is dan Mortal Kombat. Een Capcom vs. Marvel zou zeker mogelijk zijn, een Capcom vs. Mortal Kombat blijft een vraagteken." Jammer, want wij zouden Liu Kang best wel een keer met een hadouken van Ryu willen neerhalen.