Producer SFxT teleurgesteld door gehackte DLC | Gamer.nl

Producer SFxT teleurgesteld door gehackte DLC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De personages staan al op de disk maar zouden eigenlijk pas in de herfst van dit jaar beschikbaar moeten komen, wanneer de PlayStation Vita-versie van Street Fighter X Tekken lanceert. Enige tijd geleden werd de DLC echter gehackt. "Ik was echt verbaasd toen ik hoorde dat de personages gehackt waren, ik was verrast door de vaardigheid van de hackers. Het is teleurstellend dat er nu een situatie is ontstaan waarin een aantal spelers al met de nieuwe personages kunnen spelen en rest nog niet", aldus Ayano.

De PS Vita-versie van het spel bevat standaard de twaalf extra personages, Xbox 360- en PlayStation 3-bezitters moeten hiervoor betalen. De extra vechters bestaan uit Street Fighter-personages Blanka, Cody, Dudley, Elena, Guy, en Sakura, en Tekken-personages Alisa Bosconovitch, Bryan Fury, Christie Monteiro, Jack, Lars Alexander on en Lei Wulong.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou