Masi Oka praat over uitdagingen met Mega Man-film | Gamer.nl

Masi Oka praat over uitdagingen met Mega Man-film | Gamer.nl

Masayori Oka, producer van de recent uitgebrachte Death Note-film en bekend als Hiro Nakamura uit de tv-serie Heroes, bespreekt de ontwikkeling van de Mega Man-film.

De producer werkt samen met de filmmakers Henry Joost en Ariel Schulman, die vooral bekendstaan als makers van Paranormal Activity 4. Masayori Oka geeft aan in een interview met Collider: "We zijn net begonnen met de productie van de Mega Man-film." De komst van de Mega Man-film werd in juli bevestigd, maar nu is de productie van de film ook gestart.

Hij legt uit groot liefhebber te zijn van de Mega Man-franchise en geeft hij aan veel vertrouwen te hebben in het proces, maar dat er ook veel uitdagingen zijn.

"Bij manga draait het veel om de ontwikkeling van personages binnen een structureel verhaal. Een videogame gaat meer over mechanics, waarbij het verhaal wat meer op de achtergrond kan vallen," vertelt Masayori Oka. "Er komen dus veel uitdagingen kijken bij het verfilmen van een game-franchise, maar ik heb er veel zin in aangezien onze regi eurs goede filmmakers zijn en ook nog eens grote fans zijn van de game. Met alles wat geanimeerd is, een game of elk soort IP, wil je zeker weten dat de makers van de film fans zijn, aangezien dat ervoor zorgt dat er in ieder geval veel respect en begrip op de set is voor het originele verhaal en de kern van de franchise."

Wanneer de film uitkomt of welke acteurs precies meespelen in de film is nog niet bekend. Op filmsite IMDB behaalt de live-action Death Note-film een score van 4,6/10.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou