Producent Shintaro Kojima vertrekt bij Capcom

Producent Shintaro Kojima vertrekt bij Capcom

Monster Hunter Generations-producent Shintaro Kojima vertrekt bij Capcom.

Dat laat hij weten in een (Japanstalige) tweet. "Ik heb iets te melden. Ik ben vertrokken bij Capcom. Ik ben voor altijd dankbaar richting dit geweldige bedrijf en zijn gepassioneerde, prachtige werknemers. Vanaf nu ondersteun ik Capcom niet meer als werknemer, maar als een simpele fan. Bedankt voor de ondersteuning al die jaren. Voor nu ben ik van plan een pauze in te lasten. Hopelijk maak ik binnenkort weer iets interessants.

Wat Shintaro Kojima in de toekomst gaat doen, is dus nog niet bekend. In andere tweets bedankte hij ook zijn fans die de games waar hij aan heeft gewerkt hebben gespeeld. Hij liet ook weten dat hij op "bepaalde plekken" op zou duiken en dat fans hem vooral mogen groeten wanneer ze hem zien.

Shintaro Kojima begon in 1998 bij Capcom en was toen planner tijdens de ontwikkeling van Street Fighter Zero 3. Hij ging daarna aan de slag met de Monster Hunter-reeks. Eind vorig decennium werd hij gepromoveerd tot een van de producenten van de reeks. Hij stond dan ook aan het hoofd van de ontwikkeling van Monster Hunter Generations en diens nieuwe versie, Monster Hunter Generations Ultimate. Tot slot werkte hij ook aan E.X. Troopers en de eerste Dai Gyakuten Saiban-game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou