Nieuws
Monster Hunter Generations

Producent Shintaro Kojima vertrekt bij Capcom

Hij gaat voor zichzelf een pauze inlasten

Geschreven door Michel Musters op
Monster Hunter Generations-producent Shintaro Kojima vertrekt bij Capcom.

Dat laat hij weten in een (Japanstalige) tweet. "Ik heb iets te melden. Ik ben vertrokken bij Capcom. Ik ben voor altijd dankbaar richting dit geweldige bedrijf en zijn gepassioneerde, prachtige werknemers. Vanaf nu ondersteun ik Capcom niet meer als werknemer, maar als een simpele fan. Bedankt voor de ondersteuning al die jaren. Voor nu ben ik van plan een pauze in te lasten. Hopelijk maak ik binnenkort weer iets interessants.

Wat Shintaro Kojima in de toekomst gaat doen, is dus nog niet bekend. In andere tweets bedankte hij ook zijn fans die de games waar hij aan heeft gewerkt hebben gespeeld. Hij liet ook weten dat hij op "bepaalde plekken" op zou duiken en dat fans hem vooral mogen groeten wanneer ze hem zien.

Shintaro Kojima begon in 1998 bij Capcom en was toen planner tijdens de ontwikkeling van Street Fighter Zero 3. Hij ging daarna aan de slag met de Monster Hunter-reeks. Eind vorig decennium werd hij gepromoveerd tot een van de producenten van de reeks. Hij stond dan ook aan het hoofd van de ontwikkeling van Monster Hunter Generations en diens nieuwe versie, Monster Hunter Generations Ultimate. Tot slot werkte hij ook aan E.X. Troopers en de eerste Dai Gyakuten Saiban-game.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Electronic Arts richt zich nu op kwaliteit' Vechtgame Samurai Shodown krijgt deze week nieuw personage
0

Reacties op: Producent Shintaro Kojima vertrekt bij Capcom

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.