Nieuws
League of Legends

Producent van League of Legends-mmo vertrekt bij Riot Games

De geplande mmo blijft in ontwikkeling

Geschreven door Michel Musters op
Greg Street, de producent van de aankomende mmo gebaseerd op League of Legends, vertrekt bij ontwikkelaar Riot Games.

Dat laat hij weten via Twitter. Hij geeft aan dat de reden voor zijn vertrek een combinatie van persoonlijke en professionele afwegingen is. "We hebben het afgelopen jaar wat verschrikkelijke persoonlijke verliezen meegemaakt en ik wil dichter bij mijn overlevende familie zijn."

Hij vervolgt: "Toen ik een pauze in had gelast, ging ik nadenken over mijn carrière. Rouw brengt wat het belangrijkste voor je is in het vizier, al kan ik het niemand aanraden. Na negen jaar bij Riot is het tijd voor iets nieuws!" Wat dat nieuws is, maakt Street vooralsnog niet bekend. Wel laat hij weten dat de geplande mmo gebaseerd op League of Legends in ontwikkeling blijft. 

Street werkte voorheen bij Blizzard, waar hij onder andere hoofd systeemontwerper van World of Warcraft was. In 2013 ging hij bij Riot Games aan de slag. In 2014 schopte hij het als hoofd gamedesigner en in 2018 werd hij hoofd van creatieve ontwikkelingen.

Als reactie op Streets vertrek heeft Riot Games-directeur Marc Merrill op Twitter een update gegeven over de aankomende mmo. "Het is nog vroeg in ontwikkeling, maar we gaan een richting op waar we erg enthousiast van worden. We werken hard aan het leveren van een ervaring waar jullie van gaan houden, maar het is nog een lange weg - bedankt voor jullie geduld."

Dit artikel delen:

Lees meer

Starfield komt op 6 september uit, presentatie vindt op 11 juni plaats Derde seizoen Halo Infinite is begonnen
0

Reacties op: Producent van League of Legends-mmo vertrekt bij Riot Games

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.