Producent van Fallout-televisieserie is fan van de franchise

Producent van Fallout-televisieserie is fan van de franchise

Jonathan Nolan, de productent achter de Amazon Prime-serie gebaseerd op Fallout, is een groot fan van de reeks.

Dat meldt hij in een nieuwe video die door Bethesda is gedeeld, waarin iets meer wordt verteld over de aankomende serie. Bethesda's Todd Howard zou contact hebben opgenomen met Nolan en zijn vrouw Lisa Joy om te vragen of zij het zagen zitten een serie gebaseerd op Fallout te maken. "Het blijkt dat ze grote fans zijn."

Nolan: "Een aantal jaar geleden zei ik dat ik de volgende succesvolle Amerikaanse roman zou gaan schrijven. Toen gaf een vriend mij een exemplaar van Fallout 3, en nu werk ik in televisie." Hij noemt de franchise "humoristisch, duister, troosteloos, geweldig geschreven en enorm speelbaar".

Howard meldt dat Behesda al langer dan tien jaar vragen ontvangt van producenten of ze de Fallout-reeks kunnen verfilmen, maar het bedrijf sloeg alle aanbiedingen af omdat zij die niet passend vonden. Het lijkt er op dat Nolan en Joy wel de juiste snaar hebben geraakt.

De video is hieronder te bekijken. Eerder deze week werd ook de eerste foto van de serie online geplaatst. Het lijkt op een foto van de binnenkant van de vault. De televisieserie gebaseerd op Bethesda's Fallout-reeks werd in 2020 al aangekondigd en wordt gemaakt voor Amazon. De serie wordt mede gemaakt door Westworld-bedenkers Lisa Joy en Jonathan Nolan. Laatstgenoemde - de broer van Christopher Nolan - zou tenminste een aflevering regisseren.

Onder de castleden vallen in ieder geval Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner worden de showrunners. Todd Howard is executive producer.

Het is niet bekend wanneer het eerste seizoen van de serie op Amazon Prime komt te staan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Fan of "fan"? Dat laatste hebben we ook bij Disney Star Wars, Amazons Rings of Power, Kurtzmans Trek etc gezien.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou