Nieuws
long dark

Producent Resident Evil-films werkt aan The Long Dark-film

Game is vandaag officieel uit

Geschreven door Michel Musters op
Jeremy Bolt, de producent van de Resident Evil-films, werkt aan een live action film gebaseerd op de survivalgame The Long Dark.

Gisteren werd nog bekendgemaakt dat de game vanaf vandaag beschikbaar is op pc, Mac, Linux, Xbox One en PlayStation 4. Daarbij werd een lanceringstrailer uitgegeven die hieronder te zien is. De game is al sinds september 2014 via Steam Early Access beschikbaar.

Raphael van Lierop, de oprichter van studio Hinterland: "Mijn doel met de ontwikkelaar, te beginnen met The Long Dark, was altijd om originele entertainment te maken die over meerdere media verspreid kan worden, om zo de potentie van deze verhalen volledig te benutten. De samenwerking met Jeremy (Bolt) is de eerste stap richting die visie."

Van Lierop zelf zal het script voor de film schrijven. Een regisseur is nog niet bekend. De game draait om een piloot genaamd WIll Mackenzie en een wetenschapper genaamd Dr. Astrid Greenwood, die elkaar kwijtraken wanneer ze in de Canadese wildernis neerstorten. Mackenzie moet op zoek naar de missende passagier terwijl hij probeert te overleven.

Dit artikel delen:

Lees meer

Alien: Isolation krijgt vr-mod Eerste Engelstalige beelden van Monster Hunter Stories uitgebracht
2

Reacties op: Producent Resident Evil-films werkt aan The Long Dark-film

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • SuperDre

  • 1 augustus 2017 18:13
  Het spel ziet er mooi uit, maar de gameplay interesseert me totaal niet. Jammer dat het niet gewoon een adventure oid is.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • spreadthehate

  • 2 augustus 2017 10:34
  @superdre
  En toch is het een geweldige game en dan heb ik het niet over de story mode.
  Je moet de interloper modus gaan spelen, dit is een van de beste survival games die ik ooit heb gedaan. Interloper modus straft je zo keihard als je een fout maakt heerlijk gewoon. Maar helaas houden de meeste gamers tegenwoordig niet meer van een uitdaging.

  Interloper is gewoon een soort sandbox open world modus waar je maar moet zien te overleven. Je begint met niks en moet goed afwegen wat voor keuzes je maakt om te overleven.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.