Producent Resident Evil-films werkt aan The Long Dark-film | Gamer.nl

Producent Resident Evil-films werkt aan The Long Dark-film | Gamer.nl

Jeremy Bolt, de producent van de Resident Evil-films, werkt aan een live action film gebaseerd op de survivalgame The Long Dark.

Gisteren werd nog bekendgemaakt dat de game vanaf vandaag beschikbaar is op pc, Mac, Linux, Xbox One en PlayStation 4. Daarbij werd een lanceringstrailer uitgegeven die hieronder te zien is. De game is al sinds september 2014 via Steam Early Acce beschikbaar.

Raphael van Lierop, de oprichter van studio Hinterland: "Mijn doel met de ontwikkelaar, te beginnen met The Long Dark, was altijd om originele entertainment te maken die over meerdere media verspreid kan worden, om zo de potentie van deze verhalen volledig te benutten. De samenwerking met Jeremy (Bolt) is de eerste stap richting die visie."

Van Lierop zelf zal het script voor de film schrijven. Een regi eur is nog niet bekend. De game draait om een piloot genaamd WIll Mackenzie en een wetenschapper genaamd Dr. Astrid Greenwood, die elkaar kwijtraken wanneer ze in de Canadese wildernis neerstorten. Mackenzie moet op zoek naar de mi ende pa agier terwijl hij probeert te overleven.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou