Producent F-Zero GX staat open voor het maken van een vervolg

Producent F-Zero GX staat open voor het maken van een vervolg

Toshihiro Nagoshi, de producent van GameCube-racegame F-Zero GX, staat open voor het maken van een nieuwe game in de franchise.

Nagoshi meldde dit vorig jaar in een gesprek met de Franse Red Bull-website. Hij werd gevraagd of hij ooit nog een game in de reeks zou willen ontwikkelen. "Ik moet toegeven dat ik veel affectie heb voor F-Zero GX. Als de kans zich zou voordoen, zou ik het niet erg vinden."

De ontwikkelaar meldt ook waar de focus op zou liggen in een mogelijk vervolg. "Ik zou er een uitdagende game van maken. Nintendo heeft Mario Kart al voor leuke, toegankelijke racegames." Het is echter niet bekend of Nintendo, de eigenaar van de IP, interesse heeft in een vervolg.

De F-Zero-reeks begon op de Super Nintendo. F-Zero GX wordt als een van de meest geprezen delen in de franchise gezien en kwam in 2003 uit op de GameCube. Het was de laatste nieuwe F-Zero-game die ooit op een thuisconsole uitkwam. Nagoshi werkt tegenwoordig aan de Yakuza-franchise.

F-Zero GX

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoop er sinds elke Nintendo console weer op, ook een paar clones op steam gekocht maar het echte F-Zero gevoel keert niet terug. Hopelijk op de opvolger van de Switch. Ik blijf hopen :)

0
test

Fzero was echt tof, en is ook echt een game waarbij meer grafische kracht daadwerkelijk wat toevoegt (aangezien je met dit soort snelheden wel de baan in de verte alvast wil kunnen zien). Ik vrees echter dat Wipe Out in het zelfde vaarwater zat.

0

Aanbevolen voor jou