Nieuws
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Problemen met Tony Hawk's Pro Skater 1+2 op Xbox Series X en S

Offline spelen helpt

Geschreven door Cody Dakota op
Xbox Series X en S-gebruikers melden veel problemen met het spelen van Tony Hawk's Pro Skater 1+2.

Veel Tony Hawk's Pro Skater 1+2-spelers ervaren problemen tijdens het spelen van de game op Xbox Series X en S. Het gaat voornamelijk om hard crashes tijdens het opstarten van de game. Verder melden een aantal spelers dat ze de game alleen kunnen spelen wanneer ze het in offline-modus proberen. 

Tijdens de lancering van Call of Duty Black Ops: Cold War werden Xbox Series X en S-gebruikers geplaagd met vergelijkbare problemen tijdens het opstarten van het bekende schietspel. Een patch, die een week later verscheen, verhielp de issues echter. In beide gevallen gaat het om een door Activision uitgegeven game die gebruik maakt van de Smart Delivery-functie van Microsoft. 

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 bevat de levels, skaters en muziek uit de eerste twee Tony Hawk-games. Daarnaast zitten er ook nieuwe muzieknummers en skaters in het spel. De Tony Hawk-games genoten vooral rond de millenniumwisseling van een hoge mate van populariteit. De soepele gameplay, speelse levels en opzwepende soundtrack hadden daar een groot aandeel in.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nier Replicant ver. 1.22474487139… brengt oorsprong van serie naar het heden Sony sluit verouderde webversie van de PlayStation Store
1

Reacties op: Problemen met Tony Hawk's Pro Skater 1+2 op Xbox Series X en S

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  kleinekoosjer

  • 29 maart 2021 16:03
  Hier geen last op Series X. Loopt als een trein.
  Ik merk alleen niet echt verschil met de vorige versie maar ben dan ook gelimiteerd aan HDMI 2.0 dus die 120 fps modus niet kunnen testen. Wat mij ook bevreemd is dat deze versie iets kleiner is dan het origineel .. had juist omgekeerde verwacht. Anyhoe nog steeds mooi spel; ben wel toe aan meer levels.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.