Probleem met Uncharted 3-bèta geen gevolgen voor volledige versie | Gamer.nl

Probleem met Uncharted 3-bèta geen gevolgen voor volledige versie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naughty Dog zegt op zijn blog gisteren van meerdere spelers gehoord te hebben dat zij de bèta opstartten en plots al hun voortgang in het spel kwijt waren. Met de behaalde voortgang zijn speciale bonu en in de volledige versie van het spel vrij te spelen. De spelers waren bang dat zij daar na het verliezen van hun data niet meer voor in aanmerking zouden komen.

Naughty Dog stelt dat het de verloren data niet meer terug kan krijgen, maar dat de behaalde voortgang wel bekend is bij de studio en dus gewoon meegenomen zal worden naar de volledige versie. Wat de oorzaak is van de bug is niet bekend en wordt op dit moment onderzocht door de ontwikkelaar. Ontwikkelaars organiseren bèta's om te voorkomen dat dergelijke fouten in de volledige versie van hun game terechtkomen.

Geen toegewijde servers

Via Twitter liet Naughty Dog daarnaast weten dat er geen toegewijde servers worden ingezet voor de multiplayer. Dit vanwege de hoge kosten die ervoor kunnen zorgen dat de servers tijdens de levensloop van de multiplayer gesloten worden. Volgens de ontwikkelaar zorgt een systeem waarbij spelers verbinding moeten maken met andere spelers voor een langere levensduur.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou