SilverStyle Entertainment, de makers van de niet erg succesvolle 2D RPG Gorasul, zijn momenteel hard bezig met Soldier of Anarchy, een vrij unieke RTS game die zich afspeelt in een wereld waarin het niet meer zo prettig vertoeven is. Het spel is vrij ambitieus en in interviews ratelen de makers maar door over hoe tof het wel niet gaat worden, maar binnenkort zullen we het zelf aan den lijve kunnen ondervinden. Er komt immers een demoversie, en wel in de week van 26 augustus tot 1 september. SilverStyle, die Entwickler des Taktik-Spiels „Soldiers of Anarchy", geben den Termin für die Demo-Veröffentlichung des ambitionierten Titels bekannt. So soll die Schnupperversion in der Woche vom 26.8. bis zum 1.9. erscheinen.

In der Demonstration werden Tutorial, eine Singleplayer-Mission sowie ein Multiplayer-Auftrag spielbar sein. Der Multiplayer kann im LAN oder über GameSpy getestet werden.

De demo zal een tutorial, een singleplayerlevel en voor de wat socialere mensen ook een multiplayerlevel bevatten. Het spel zelf wordt in oktober verwacht en zal worden uitgegeven door Simon & Schuster, een bedrijf dat nodig een goede game kan gebruiken.