Probeer gratis Mortal Kombat X-dlc personages | Gamer.nl

Probeer gratis Mortal Kombat X-dlc personages | Gamer.nl

In Mortal Kombat X kunnen spelers de personages uit de downloadable content gratis uitproberen. Spelers kunnen dit doen in een nieuw type Challenge Tower. Dit meldt creative director Ed Boon in een interview met Angry Joe.

De nieuwe Challenge Tower-modus heet in Mortal Kombat X Living Towers. In het Living Towers-gedeelte zitten elke keer drie verschillende torens. Eén verandert elk uur en de ander iedere dag. Een derde toren staat bekend als de Premium Tower, hierin vinden verschillende events plaats.

De torens zijn als het ware een soort kampioenschap-modus. Spelers klimmen bij het verslaan van een speler steeds hoger de ladder op. Met elke verdieping wordt de tegenstander sterker.

In deze modus verschijnen ook de nieuwe personages uit de downloadable content. Spelers kunnen bijvoorbeeld aan de slag met Jason Voorhees zonder deze aan te schaffen. Eerder kondigde de uitgever ook al de releasedata van de personages aan.

De game verschijnt op 14 april voor PlayStation 4, Xbox One, pc en mobiele platformen. Later in 2015 verschijnt de game ook voor PlayStation 3 en Xbox 360.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou