Pro Cycling Manager 2012 aangekondigd | Gamer.nl

Pro Cycling Manager 2012 aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Pro Cycling Manager 2012 zijn spelers de leider van een wielerteam. Zij hebben de keuze om één van de tachtig bestaande profe ionele teams te leiden, maar het is ook mogelijk om zelf een team samen te stellen en daarmee uiteindelijk proberen de Tour de France te winnen. 

Nieuw in de 2012-versie is de mogelijkheid om per renner een planning voor het hele seizoen te maken. Verder is er volgens Cyanide meer aandacht besteed aan de omgevingen, zodat een race in Nederland anders oogt dan een in Frankrijk.

De ontwikkelaar zegt ook de kunstmatige intelligentie van tegenstanders te hebben verbeterd. Zo worden spelers sneller teruggehaald door andere renners wanneer zij hoog in het UCI-kla ement staan dan wanneer zij nog geen punten hebben verdiend.



Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou