Ontwikkelstudio Venom Games zal aan het eind van de maand zijn deuren sluiten. Dit heeft website Computer and Videogames vernomen uit betrouwbare bron. De studio in Newcastle werd in 2003 opgericht door ex-medewerkers van ontwikkelstudio Rage en in 2004 overgenomen door Take Two Interactive.

Onder Take Two werkte Venom Games onder andere aan de Xbox 360-versie van Prey en het onlangs verschenen Don King: Prizefighter. Voor de Take Two-periode maakte Venom ook nog Rocky: Legends voor Ubisoft. Naar verluidt zou Venom Games gevraagd zijn om BioShock over te zetten naar de PlayStation 3, maar men achtte dit niet mogelijk en sloeg het aanbod af. De PS3-versie van BioShock wordt nu gemaakt door 2K Marin.

Momenteel werkt Venom Games als het goed is nog aan een DS- en Wii-versie van Prizefighter, die beiden in september zullen verschijnen. Mogelijk zijn deze twee games eind deze maand klaar en wordt daarmee het einde van Venom Games ingeluid. Een officiële bevestiging van dit bericht ontbreekt vooralsnog.

Venom's Prizefighter vecht met een gemiddelde reviewscore van 57% niet echt mee voor de prijzen.