Nieuws
Call of Duty Modern Warfare Remastered

Privé matches Modern Warfare Remastered krijgen bots

Raven geeft fans waar ze om vragen

Geschreven door Michel Musters op

Het is mogelijk om bots toe te voegen in de privé matches in de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Raven, de ontwikkelaar van de remaster, beantwoordt diverse vragen op Twitter. Daarbij laten ze weten dat het mogelijk is om bots toe te voegen aan privé matches in de multiplayer van Modern Warfare Remastered. Dit is simpelweg een optie om aan of uit te vinken.


Verder heeft de ontwikkelaar ook gereageerd op de medailles die in beeld verschijnen. Deze zijn bij diverse acties in de multiplayer prominent in beeld te zien in vergelijking met de originele Modern Warfare, tot irritatie van fans. Raven laat weten dat de medailles ook uitgezet kunnen worden. Eerder liet de ontwikkelaar al weten dat de originele aankondigingsstem van de multiplayer terugkeert.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered is vanaf 4 november verkrijgbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4, samen met de Legacy en Digital Deluxe edities van Call of Duty: Infinite Warfare. Vanaf dan is natuurlijk ook de normale versie van Infinite Warfare beschikbaar, maar daar zit Modern Warfare Remastered niet bij. PS4-eigenaren die de speciale edities hebben besteld kunnen vanaf morgen aan de slag met de singleplayer van Modern Warfare Remastered.

Dit artikel delen:

Lees meer

Voorspel: Rainbow Jam Nieuwe beelden van singleplayer Battlefield 1
1

Reacties op: Privé matches Modern Warfare Remastered krijgen bots

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • innerchild

    • 4 oktober 2016 12:37
    Phew…. Gelukkig kan je die medailles uitzetten in het spel…. Wat een ellende zou dat zijn als je daar continue mee zou worden lastig gevallen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.