Private Division en V1 Interactive kondigen Disintegration aan

Private Division en V1 Interactive kondigen Disintegration aan

Disintegration, een sci-fi shooter van de mede-bedenker van Halo, moet in 2020 lanceren. In augustus wordt het spel tijdens Gamescom volledig onthuld.

Private Division en V1 Interactive hebben het spel Disintegration aangekondigd. Disintegration wordt een 'unieke' first-person sci-fi shooter, maar verder is er nog niks bekend over het spel. Wel is er een ruimteschip te zien in een

Watch on YouTube

.

De volledige onthulling van Disintegration vindt plaats tijdens de Gamescom-beurs in Keulen, welke loopt vanaf 20 tot en 24 augustus. Het spel moet nog volgend jaar tussen april en december worden uitgebracht, tijdens het fiscale jaar van uitgever Take-Two. De platformen waarop het spel verschijnt zijn nog niet bekend.

Disintegration wordt de eerste titel van ontwikkelaar V1 Interactive, dat in 2015 is opgericht door Marcus Lehto, voormalig creatief regisseur bij Bungie en de mede-bedenker van de Halo-franchise. Lehto zegt dat het fantastisch is om te kunnen delen waar hij en zijn team aan hebben gewerkt en dat hij niet wachten om het spel volgende maand te onthullen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou