Princess Peach in Mario-film opgedoken

Princess Peach in Mario-film opgedoken

Een uitgelekte McDonald’s-advertentie van de Super Mario Bros-film toont hoe Princess Peach eruitziet op het grote doek.

Nadat eerder het uiterlijk van Mario lekte aan de hand van een nog niet gelanceerde McDonald’s-campagne, is nu ook een poster op het internet verschenen waarop Peach samen met Mario en Toad staat afgebeeld. In de recent verschenen eerste trailer van de Super Mario-film ontbraken enkele belangrijke figuren uit de wereld, waaronder dus Princess Peach.

De poster werd gedeeld door een McDonald’s-medewerker via een Discord-kanaal. Ondanks dat de poster veelvuldig werd verspreid op het internet, zijn bijna alle afbeeldingen inmiddels verwijderd. Online wordt Peach’s uiterlijk vergeleken met dat van een Disney-prinses. In deze inmiddels verwijderde tweet is Peach (via de Wayback Machine) nog terug te zien:

Mario Movie leak

In de laatste trailer van de Super Mario Bros-film kregen we onder meer Mario, Luigi, Toad en Bowser te zien en horen - Peach en Donkey Kong ontbraken in die trailer. Peach wordt in de film ingesproken door Anya Taylor-Joy, bekend van haar rollen in The Queen’s Gambit en The Witch.

De Super Mario Bros. Movie verschijnt in april van volgend jaar in de bioscoop en wordt geanimeerd door Illumination, bekend van Despicable Me.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De link van de Wayback Machine heeft de verkeerde target. Maar los daarvan is het wellicht handig als er via de Wayback Machine een nieuwe print screen wordt gemaakt en de afbeelding wordt toegevoegd aan het artikel.

0
test

@FrozenOne-94 Dank voor de heads-up!

0
test

@Denian jij bedankt voor het verwerken van de feedback ;)

0

Princess Peach in de Film? Maar dat was te verwachten, toch? Nee, ik wacht op de volgende film, waar, hopelijk, Samus en/of Zelda in voorkomen. (Gelukkig hebben wij de cartoon series en de cameos van Wrecked Ralhp nog)

0

@Freyk Maar nu weten we hoe ze eruit ziet. Stel je voor dat je jezelf laat verrassen in de bios :) Niet dat het verrassend kan zijn, ze ziet eruit als princess Peach. Wie had het kunnen raden.

0

Aanbevolen voor jou