Princess Hilde komt naar Soulcalibur 6

Princess Hilde komt naar Soulcalibur 6

Princess Hilde is het nieuwste dlc-personage voor Soulcalibur 6.

Ze is onderdeel van de tweede seizoenspas van de game. In de trailer is te zien hoe ze haar zwaard en speer gebruikt, genaamd Glänzende Nova en Frisher Himmel. Haar vechtstijl heet Große Erbschaft, waarmee ze vrij kan wisselen tussen haar twee wapens, afhankelijk van welke knoppen spelers gebruiken.

Princess Hildegard von Krone verscheen voor het eerst in Soulcalibur 4. Ze vecht om het fictionele Wolfkrone Kingdom (gebaseerd op Duitsland) in ere te herstellen.

Ook personages als Yoshimitsu, Voldo en Seong Mi-Na zijn inmiddels teruggekeerd in de vechtgame. Daarbij kwam ook 2B uit Nier: Automata naar de game. Soulcalibur 6 is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Ook personages als Yoshimitsu, Voldo en Seong Mi-Na zijn inmiddels teruggekeerd in de vechtgame." Waar halen jullie deze info vandaan? Het klopt namelijk niet. Yoshimitsu, Voldo en Seong Mi-Na zaten gewoon standaard al in de game. Alleen Cassandra, Amy, Tira en 2B zijn later met DLC toegevoegd. Een vergissinkje is tot daar aan toe, maar dit is gewoon incorrecte informatie.

0
test

Ik had ook al zoiets van 'huh?', bedankt voor de correctie darkmanwls.

0

Aanbevolen voor jou