Prince of Persia: The Sands of Time-remake komt niet voor april 2023 uit

Prince of Persia: The Sands of Time-remake komt niet voor april 2023 uit

De aangekondigde remake van Prince of Persia: The Sands of Time komt niet voor april 2023 uit.

Hoewel de game al geruime tijd voor onbepaalde tijd is uitgesteld, stond het spel bij veel Amerikaanse winkels gepland voor een release voor april 2023. GameStop en diverse andere winkels hebben deze week echter reserveringen van de game verwijderd. 

IGN heeft vervolgens contact opgenomen met uitgever Ubisoft. Het bedrijf liet weten dat dat het spel niet dit fiscale jaar meer uitkomt en dus niet voor april 2023 verschijnt. Toch laat Ubisoft weten dat de ontwikkeling doorgaat en dat - zoals eerder aangekondigd - Ubisoft Montreal de ontwikkeling overziet.

Sinds de onthulling van de remake waren er gemengde reacties van fans. Velen zagen een remake van wat volgens velen de beste Prince of Persia-game is wel zitten, maar de eerste beelden van het spel wisten weinig mensen te overtuigen.

Er gaan tevens geruchten dat Ubisoft Montpellier ondertussen aan een nieuwe Prince of Persia-game in 2.5D werkt, die hevig geïnspireerd moet zijn door de Ori-reeks.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Snap niet waarom het zo lang moet duren. De game had een speelduur van 4 uur ofzo. In een middagje kon je hem uit spelen. Zo groot was het allemaal niet. Maar het lijkt wel of ze hier langer mee bezig zijn dan Final Fantasy 7 Remake, een game die vele malen groter is.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Ik heb deze titels indertijd geen kans gegeven, omdat ik trouw wilde zijn aan de eerste Prince of Persia reeks. Afijn, het origineel kon ik voor € 2,- kopen en zelfs toen heb ik het niet gedaan, omdat ik aan het wachten ben op deze remake. Wordt wat langer wachten dus.

0

Niemand zit hier op te wachten, De eerdere beelden zagen er ook zeer slecht uit.

0

Aanbevolen voor jou