Prince of Persia: The Sands of Time krijgt remake

Prince of Persia: The Sands of Time krijgt remake

Ubisoft heeft tijdens de Forward-presentatie een remake van Prince of Persia: The Sands of Time officieel onthuld.

De game verschijnt op 21 januari 2021 op PlayStation 4, Xbox One, Uplay en Epic Games Store. De games zijn ook speelbaar op next-gen consoles via backward compatibility. Ubisoft liet in een video zien hoe dezelfde stemacteur achter de prins uit de oorspronkelijke The Sands of Time terugkeert. Het bedrijf heeft de graphics, de besturing en het camerasysteem verbeterd.

Vorige maand lekte de online retailer Max al uit dat Prince of Persia Remake in de maak was. Het spel werd toen voor PlayStation 4 en Nintendo Switch genoemd. Daarbij werd een release in november van dit jaar gemeld. Dit blijkt nu dus om incorrecte informatie te gaan. Eerder vandaag lekte het bestaan van de game nogmaals uit via de Russische versie van Uplay.

Prince of Persia: The Sands of Time is de meest geprezen game in de Prince of Persia-reeks. Het spel verscheen in 2003 op PlayStation 2, GameCube, Xbox en pc en betrof een reboot van de reeks. Het spel blonk uit in uitgebreide platformsecties, waarbij spelers met de zogenaamde Sands of Time de tijd kort konden terugspoelen om zo lastige gedeeltes opnieuw te proberen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er goed (genoeg) uit. Heb me prima vermaakt met het origineel, dus ik speel hem graag nog een keer. Maar...dit is een serie. Ik neem aan dat ze Warrior Within, The Two Thrones en misschien The Forgotten Sands ook nog gaan maken? Ze kunnen dezelfde engine gebruiken.

0
test

Had liever de volledige trilogy gezien. Maar hier neem ik ook genoegen mee. Zag er prima uit. Voelde nostalgische aan! :)

0

Aanbevolen voor jou