Prince of Persia Remake plotseling verschenen op website van retailer

Prince of Persia Remake plotseling verschenen op website van retailer

Max, een online retailer uit Guatemala, heeft kort pagina's in zijn winkel gehad voor een game genaamd Prince of Persia Remake.

De pagina's in kwestie zijn inmiddels offline gehaald op de Max-website, maar hieronder is nog een screenshot te zien van één van de pagina's. Buiten de naam is alleen bekend dat het spel voor PlayStation 4 en Switch in ontwikkeling is en dat het in november dit jaar moet verschijnen.

Ubisoft heeft de game niet officieel aangekondigd en het is dan ook niet duidelijk of Prince of Persia Remake echt bestaat. Bloomberg-journalist Jason Schreier, die goed op de hoogte is van aankomende titels, lijkt op Twitter echter aan te geven dat de vermelding echt is.

Het is niet bekend waar Prince of Persia Remake precies een remake van is. Het zou om de originele game uit 1989 kunnen gaan, maar het kan ook een remake zijn van The Sands of Time, een van de meest geprezen delen in de franchise.

Tijdens een livestream van Ubisoft eerder dit jaar gaf het bedrijf aan later dit jaar te komen met nog een presentatie vol met aankondigingen. Mogelijk wordt Prince of Persia Remake daar onthuld. Komende week wordt ook Gamescom Opening Night Live gehouden. Dat vindt donderdagavond plaats.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat is dat toch met winkels die informatie uitlekken? Zitten er dan echt mensen telkens die winkels af te struinen op zoek naar leaks? En lukt het dan ook iedereen om daar op tijd mooie screenshots van te maken en vervolgens dat de wereld in te slingeren? Af en toe zal er een foutje gemaakt worden, maar dit voelt een beetje als de prinsjesdagstukken die elk jaar opnieuw uitlekken. Vervolgens doet iedereen van Ooohh en ahhhhh, maar eigenlijk hoort het gewoon bij de show. Als het niet nep is, dan is het misschien ook slim van de winkel om het vroegtijdig online te zetten en een of andere pipo de onthulling te geven. Krijg je lekker veel bezoek op je website? Kan Gamer.nl hier niet eens induiken en onderzoeken wat hier allemaal achter steekt? Of is dat al eens gedaan?

0
test

@mrakd Dergelijke gegevens staan vaak al tijden in systemen en op bepaalde inkooplijsten. Soms is er onduidelijkheid over embargo's, en komen deze lijsten al bij de inkopers van de winkel terecht zonder duidelijk embargo of wordt het embargo niet gerespecteerd en plaatst de contentmedewerker de assets gewoon online. Dat kan zo een paar dagen online staan voordat iemand het tegen komt, maar dan staat het ook meteen overal op internet. Daardoor gaan de alarmbellen rinkelen bij (in dit geval Ubisoft) die de winkel benaderd, waardoor het ASAP offline ligt.

0
test

@WvA @mrakd Ja, dit is zo'n beetje de verklaring :)

0
test

Hmmm een remake daar heb ik wel oren naar, vooral die eerste( van de reboot ofc) was magisch!

0
test

@clandestine666 Ik denk dat t gewoon om remasters zal gaan hoor, helemaal als t voor ps4 ook is. Voor een remake hadden ze wel gewacht op de ps5.

0
test

@darkmanwls Ben bang dat je gelijk hebt.

0

Aanbevolen voor jou